fbpx

Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse for Bolig-sydspanien.dk

Hvis du har brug for flere oplysninger eller har spørgsmål til ansvarsfraskrivelse, er du velkommen til at kontakte os via e-mail på [email protected]

Ansvarsfraskrivelse for Bolig-sydspanien.dk
Dette websted ejes og vedligeholdes af Bolig-sydspanien.dk, Calle Playa Dorada 18, 29620 Torremolinos, Malaga, Spanien. . Alle kommentarer og forespørgsler vedrørende hjemmesiden adresseres derfor til den nævnte adresse eller på email til [email protected]

Alle oplysninger på dette websted – Bolig-sydspanien.dk – offentliggøres i god tro og kun til generel informationsformål. Bolig-sydspanien.dk garanterer ikke, at disse oplysninger er fuldstændige, pålidelige og nøjagtige. Enhver handling, du foretager mod de oplysninger, du finder på dette websted, er strengt på din egen risiko. Bolig-sydspanien.dk er ikke ansvarlig for tab og / eller skader i forbindelse med brugen af vores hjemmeside.

Fra vores websted kan du besøge andre websteder ved at følge hyperlinks til sådanne eksterne sider. Selvom vi stræber efter kun at levere kvalitetslink til nyttige og etiske websteder, har vi ingen kontrol over indholdet og arten af disse websteder. Disse links til andre websteder indebærer ikke en anbefaling for alt indhold, der findes på disse sider. Webstedsejere og indhold kan ændres uden varsel og kan forekomme, før vi har mulighed for at fjerne et link, der kan være gået ‘dårligt’.

Vær også opmærksom på, at når du forlader vores websted, kan andre websteder have forskellige privatlivspolitikker og vilkår, som er uden for vores kontrol. Sørg for at kontrollere fortrolighedspolitikkerne på disse websteder såvel som deres “Servicevilkår”, inden du udfører nogen forretning eller uploader oplysninger.

Samtykke
Ved at bruge vores websted accepterer du hermed vores ansvarsfraskrivelse og accepterer dets betingelser.

Opdateringer
Skulle vi opdatere, ændre eller foretage ændringer i dette dokument, vil disse ændringer blive fremhævet her.

Scroll to Top