fbpx

Vi er Bolig Sydspanien

Bolig Sydspanien v/ Christensen Estates er et spansk ejendomsmægler firma, men med danske rødder – og den danske mentalitet.

Vi har mange års erfaring på det spanske boligmarked, og vi ved alt hvad du har behov for, både hvad angår regler, skatter og selvfølgelig områderne på Costa del Sol – lige fra Nerja til Estepona.

Stifteren af Bolig Sydspanien v/Christensen Estates er Anders Christensen, som har boet i Spanien siden 2005, og drevet sit ejendomsmæglerfirma siden 2017. Anders’ mange år på solkysten gør at han kender den ud og ind, og derved nemt kan finde det område der passer bedst til dine præferencer.

Anders

Anders

Managing Director & Ejendomsmægler

Anders Christensen har boet mere end 15 år i Spanien og er managing director hos Bolig-sydspanien.dk.

Anders taler flydende dansk, spansk samt engelsk og han kan også begå sig på både svensk, norsk og tysk. Han er med sin store erfaring, både fra at bo i Spanien samt ejendomsmægler faget, rygraden i firmaet og sørger for at det hele glider som det skal.

Skulle der dukke tvivlsspørgsmål op, f.eks om nogle af de mange regler der er på området for ejendomshandler, skatter og afgifter, så er det Anders der har svaret.

Jane - Ejendomsmægler på Costa del Sol

Jane

Ejendomsmægler & Kundespecialist

Jane er halvt dansk samt halvt spansk og er ejendomsmægler hos Bolig-sydspanien.dk.

Jane er vokset op i Danmark, men har boet de sidste mange år I Spanien. Hun har stor erfaring fra kundeservice og vil gå dét ekstra skridt for sine kunder. Er du i kontakt med Jane, vil du hurtigt lægge mærke til, at hun vil gøre alt for, at du får det som du vil have det.

Har du særlige krav til din nye bolig, så er det Jane der sørger for, at de bliver indfriet. Hun er specialist i at finde lige præcis dén bolig, der lever op til alle dine forventninger.

Thomas

Thomas

Search- & Leadspecialist

Thomas har boet på solkysten i 7 år og har de sidste 12 år arbejdet med online marketing.

Det er Thomas der sørger for, at Bolig-sydspanien.dk er synlig, når du søger efter bolig på Costa del Sol. Har du fundet os på Google, så er det Thomas vi kan takke for det. Det er også Thomas der sørger for, at alle henvendelser bliver sendt til den rette ejendomsmægler.

Har du spørgsmål til vores hjemmeside, eller andet inden for online marketing, så kan Thomas hjælpe dig med det.

Emil

Emil

SoMe- & Content manager

Emil er tidligere forsikringsassurandør og har 6 års erfaring med salg og marketing på Costa del Sol.

Når du støder på Bolig-sydspanien på Facebook, så er det Emil der står bag. Det er også Emil der vælger ugens bolig, ud fra ejendomsmæglernes anbefalinger og kriterier.
Han udarbejder og skriver også alt indholdet på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål til ugens bolig, eller leder du efter en ekstraordinær god deal, så er det Emil du skal have fat i.

Kontakt os

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.

Kontakt os nu for at lave en fantastisk bolighandel

Kontakt os

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.

Filosofien bag Bolig Sydspanien

Vores filosofi er at alle kunder er unikke, og derfor har hver kunde også forskellige behov. Derfor går vi meget op i at hver kunde får en personlig service, da det at købe en ejendom i udlandet er en stor beslutning.

Vi har i årenes løb hjulpet mange skandinavere med at finde deres drømmebolig på solkysten, hvilket har givet rigtig mange tilfredse kunde. Vi sørger for at hjælpe alle vores kunder hele vejen igennem købsprocessen, så der ikke er noget du skal være bekymret for.

Hos Christensen Estates taler vi både dansk, svensk, norsk, engelsk og spansk, og kan derfor hjælpe dig med oversættelse, hvis du ikke er så stærk i det spanske...endnu. Det vil dog være en god idé at lære det spanske sprog, hvis du har planer om at opholde dig i Spanien i længere tid.

Adresse
Carril de la Cordobesa, 29, local
29003 Málaga

 Kontakt os
+45 2623 9899
+34 602 611 591
[email protected]

Åbningstider
Mandag - fredag: 9-18
Lørdag - søndag: Lukket

Adresse
Carril de la Cordobesa, 29, local
29003 Málaga


Kontakt os

+45 2623 9899
+34 602 611 591
[email protected]


Åbningstider

Mandag - fredag: 9-18
Lørdag - søndag: Lukket

Scroll to Top