fbpx

Sælg din bolig

Det kan være en stor beslutning at skulle sætte sin bolig til salg på Costa del Sol, derfor er det også en god idé at have vende det med en mælger inden du tager skridtet, blot for at få svar på nogle af de spørgsmål du kunne have.

Når din bolig bliver sat til salg igennem os, så vil vi komme ud og tage professionelle billeder af din ejendom. Ejendommen bliver annonceret på vores omfattende netværk af ejendomsæglere på Costa del Sol, hvilket betyder at er der en anden ejendomsmægler i området, som har en køber som passer på din bolig, så vil denne ejendomsmægler hurtigt kunne tage kontakt til os, for at forhøre sig nærmere om din bolig.

Hos Bolig Sydspanien vil vi vurdere din ejendom udfra markedsværdien, der basreres ud fra priserne på lignende ejendomme i området der er blevet solgt. Derudover vurderes kvadratmeterprisen i det område din ejendom er placeret.

Kontakt os

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.

Kontakt os nu for at lave en fantastisk bolighandel

Kontakt os

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.

Hvordan foregår salgsprocessen?

Måske har du ikke prøvet at sælge en bolig i Spanien før, derfor vil vi gerne forklare dig hvordan proceduren er.

Det første skridt i processen er selvfølgelig at lave et møde, hvor vi kigger på din bolig, og kommer med en gratis vurdering af din ejendom. Herefter kan vi diskutere videre om et muligt samarbejde fremover.

Vælger du at ville fortsætte med os, så vil vi komme ud og tage professionelle billeder og evt. video af din ejendom. Derefter vil vi udarbejde en samarbejdsaftale, og anmode om de nødvendige oplysninger, der gør at vi har mulighed for at sætte din ejendom til salg.

Så går vi igang med at annoncere din ejendom. Det går vi via vores hjemmeside, via e-mail til kunder som din ejendom kunne passe på, og sidst men ikke mindst annoncerer vi også din bolig på forskellige internationale ejendomsportaler. Her benytter vi os blandt andet af Inter-Agency databasen på Costa del Sol.

Når vi har fundet nogle potientelle købere af din bolig, så vil vi have ejendomsvisninger med de kunder, som finder din ejendom interessant.

Når en potentiel kunde er interesseret i din ejendom, så får vi lavet en gensidig aftale, hvorefter vi vil gå videre  til købsprocessen.

Vælger du at benytte dig af Bolig SydSpanien, så får du erfarne ejendomsmæglere med expertise i boligsalg i Sydspanien til at hjælpe dig med at få din bolig solgt. Det er vigtigt for os at det er en succes historie både for dig, køber og for os når vi sælger din bolig.

Adresse
Carril de la Cordobesa, 29, local
29003 Málaga

 Kontakt os
+45 2623 9899
+34 602 611 591
[email protected]

Åbningstider
Mandag - fredag: 9-18
Lørdag - søndag: Lukket

Adresse
Carril de la Cordobesa, 29, local,
29003 Málaga


Kontakt os

+45 2623 9899
+34 602 611 591
[email protected]


Åbningstider

Mandag - fredag: 9-18
Lørdag - søndag: Lukket

Gør klar til salg af din bolig

Førstehåndsindtrykket af din bolig er vigtig for nye potentielle købere. Derfor er det også vigtigt at du gør dit hjem så indbydende som muligt. Din ejendom skal være opryddet og pæn, så den viser sig fra sin bedste side. Det ser ikke så godt ud hvis der er beskidte overflader eller lignende når en ny potentiel køber kommer og ser dit hus for første gang.

Det er vigtigt at rummene i din ejendom er så lyse som muligt. Derfor undgå helst at have persienner og gardiner for, så det blokere for sollys. Derudover kan det være en god idé at bruge en pærer med høj watt i de rum, hvor det naturlige lys udefra ikke kommer så nemt ind.

Første gang en interesseret person kommer og besøger dit hjem, så er det alt omkring købere der gør indtryk på personen. Det gælder også personens høre- og lugtesanser, og her kan du også gøre meget for at den potentielle køber føler sig ekstra godt tilpas. Dufter din ejendom pænt og rent, Så er det noget at køberen forbinder med noget positivt.

Det kan også være at du har en have, hvor der sidder fugle og synger, og her kan det være en god idé at lade vinduerne stå åbne, så køber kan føle naturen omkring ejendommen.

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan gøre for at få solgt din bolig, så er du mere end velkommen til at kontakte os og tage en uforpligtende snak omkring salget af din bolig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på den seneste udvikling og få gode tilbud på boliger direkte i din indbakke

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll to Top